Egészséges helyettesítő nehéz tejszínre

A mártásokra, levesekre, desszertekre, fagylaltra és sajtos szószokra, például az Alfredo-mártással kapcsolatos receptek gyakran a nehéz kalóriát igénylik, amely magas kalóriát tartalmaz és egészségtelen telített zsírt tartalmaz. Ha testsúlycsökkenést vagy egészséges étrendet szeretne áttérni, 22 gramm telített zsírt kell fogyasztania, vagy kevesebbet, ha naponta 2 000 kalóriát fogyaszt. A súlyos krém felváltása az egészségesebb ételekkel jó módja a felesleges kalóriák és a telített zsír csökkentéséhez.

Minden 1 evőkanál. A nehéz krém 50 kalóriát és 5 g zsírt tartalmaz, beleértve a 3,5 g telített zsírt is, ami növelheti a vér koleszterinszintjét, egy viaszos anyagot, amely a vérében jár. A magas vér koleszterinszintje végül növelheti az ateroszklerózis és a koszorúér-betegség kockázatát. A nehéz krémnek nincsenek más jelentős tápanyagai, így kalória-sűrű, tápanyag-szegény táplálékforrás. Még akkor is, ha felaprózódsz és 1 evőkanál. A kávéban rejtett nehéz krém lehet a táplálkozás más részein. A gazdag krémes mártással a halakra, az Alfredóra, ahol a tészta úszik, a kagylóhús előételének és a desszertet feltöltött tésztára mindegyik több mint 1 evőkanál tartalmazhat. Nehéz krémet. Ezek a felesleges kalóriák és a zsírgráfok gyorsan felcserélhetők, ha nem figyelsz.

A kávéházak különböző tejalapú termékeket kínálnak kávéjához vagy teához. Az 1/4 csésze zsírtalanított tejre történő átállás a kalóriát 30 adagonként csökkenti, és a zsírt 1 grammnál kevesebbre csökkenti. Ha saját otthon elkészíted a kávéid, zsírmentes félig és fele helyettesítheted a teljes zsírtartalmú, nehéz krémet, mert mindössze 20 kalóriát tartalmaz 2 evőkanál. És nem tartalmaz zsírt.

Az átlagos adag sok desszert, mint például a fagylalt tartalmaz körülbelül 1/2 csésze teljes zsírtartalmú összetevők, beleértve a nehéz krémet. Ha saját desszertjeit kívánja létrehozni, mint a sütemények, a fagylalt vagy a panna krumpli, és gazdag konzisztenciát tarthat fenn, zsírmentes fél és fél, szójatej vagy mandula tej lehetséges lehetőségek. A fél pohár nehéz krém 400 kalóriát és 40 g zsírt tartalmaz, míg a fél csésze zsírmentes fél fele csak 80 kalóriát és zsírt nem tartalmaz. A szójatejből készült 1/2-csésze-adag egy másik fény alternatíva, mindössze 40 kalóriát és 2 g zsírt tartalmaz, mint a mandulát, 20 kalóriát és 1,5 g zsírt 1/2 csészében.

Néhány desszert egyszerűen nem érzi tökéletesnek anélkül, hogy felborulna. Azonban a teljes zsírtartalmú felszeletelés 100 kalóriát és 10 g zsírt tartalmazhat 2 tb-ban. massza. Ehelyett próbáljon alacsony zsírtartalmú alternatívát, különböző márkanév alatt értékesítve, gyakran csak 20 kalóriával és 1 g zsírral, vagy zsírmentes előkészítéssel, amely akár 5 kalóriát is tartalmazhat 2 tbsp-ban.

A zsírmentes fél és fél jól múlik a krémes mártásokban vagy levesekben, és finomságot és zamatanyagot ad a telített zsír nélkül. A növényi pürékben kevert zsírmentes, párologtatott tej zsíros és túlzott kalóriatartalmú krémszínűséget kölcsönöz. A zsírmentes, párologtatott tej 1/2-csésze adagja csak 100 kalóriát tartalmaz, de a napi ajánlott kalciumfelvétel 35% -át teszi ki. Sima és krémes textúrát is reprodukálhat zöldségek, pl. Fõtt karfiol pürével, hogy tökéletesen cserélje ki a krémt. A húsállományok kevés kalóriát tartalmaznak, és gazdag vastagságot adnak a mártásokhoz, ha csökkennek, és keveset adnak hozzá zsírtartalmú kalóriákhoz. Például 1 csésze csirkeállománynak 25 kalóriája van, és a terméktől függően lehet alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes. A készletek kombinálása a borokkal az ízletes szószokat is hozzáadja extra zsír hozzáadása nélkül.

Táplálkozás nehézkrémben

Enyhítsd az italodat

Bűntől mentes desszertek

Egy könnyebb indulgence

Krém cseréje