Hibiszkusz és terhesség

A terhesség sok étel és ital eltávolítását követeli meg, mivel károsíthatja Önt vagy a baba egészségét és veszélyeztetheti a terhességet. A hibiszkusz egy olyan gyógynövény, amelyet óvatosan kell alkalmazni, ha terhes, mert a bizonyítékok azt mutatják, hogy a terhesség alatt káros hatások lehetnek. Mindig beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen kiegészítőt szed.

Hibiszkusz

A hibiszkusz egy trópusi növény, amelyet leggyakrabban gyógyteákban és élelmiszer-színezőanyagként használnak. A hibiszkusz virágok is ehetőek. Számos egészségügyi probléma, köztük a hasmenés, a gyulladás, a fejfájás, a fogfájás, az asztma, az égések, a köhögés, a láz és a menstruációs rendellenességek használatának történetét mutatja be. Bizonyos bizonyítékok azt mutatják, hogy a hibiszkusz a rák és a magas vérnyomás kezelésére használható, jelentette a Drugs.com.

Terhesség

A hibiszkusz teát a terhesség alatt növeli a több komplikáció veszélye, és kerülni kell. A Hibiscus elindíthatja a méhét, hogy elkezdje a szerződéskötést, ami abortuszhoz vezethet, jelentette be a Baby Center. A “terhességi teák” -ként forgalomba hozott termékek továbbra is tartalmazhatnak nem biztonságos összetevőket, beleértve a hibiszkuszokat is, és használatukról mindig beszélni kell orvosával a fogyasztás előtt. Ha véletlenül beveszte a hibiszkuszot, hívja a szülésznőjét vagy látogasson el irodai látogatásra, hogy gyermeke ne kerüljön veszélybe.

Címkék olvasása

A leggyakoribb termék a hibiszkuszban megtalálható a gyógytea. A terhesség alatt a gyógyteáknak számos egészségügyi előnye van, beleértve az antioxidánsokat is, és néhányuk tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat is, amelyek támogatják az Ön egészségét, valamint a baba fejlődését és fejlődését. Szintén koffeinmentes. Egyes orvosok javasolják, hogy elkerüljék az összes gyógynövényt, ha terhes vagy, de ha a tiéd elfogadja, gondosan olvassa el a címkéket, hogy elkerülje a nem biztonságos összetevőket. A Hibiscusnak van néhány másik neve, és a Sharon vagy althea rózsa formájában szerepelhet az összetevők listáján. Mivel egyes termékek színeznek a hibiszkuszból, keresd meg jelenlétét mesterséges élelmiszerekben, például sült termékekben vagy italokban.

alternatívák

Ha élvezik a gyógyteákat, de elkerülik őket addig, amíg Ön nem szállít, akkor a nem gyógynövényt helyettesítőként választva általában egészséges. Ne feledje, hogy a rendszeres tea koffeint tartalmaz, ezért korlátozza a bevitelt vagy válasszon koffeinmentes verziót. Lehet, hogy kipróbálhatja saját teát is. A Baby Center a mézet, a gyümölcslevet, a citromhéjat, a fahéjat vagy a szegfűszegeket a forró vízhez és a keverék áztatásához ajánlja. Ezek az összetevők a terhesség alatt biztonságban vannak, és az ízek sok növényi teát utánoznak. Ha élvezni az evés hibiszkusz virágokat, kísérletezzen különböző friss fűszernövények, hogy hozzon létre egy hasonló ízű.