Hogyan befolyásolja a táplálkozás a fizikai megjelenésed?

A testedbe helyezett anyagok következményei végül kitágulnak, és hatással vannak a fizikai megjelenésedre. A legnyilvánvalóbb fizikai tényezők a súly és a bőr. Ezek azok a szempontok, amelyeket először észlelnek. Ha túlnyomórészt gyorsét eszik rendszeresen, súlyt helyez. Hasonlóképpen, a bőre valószínűleg tükrözi az Ön által elfogyasztott zsír és telített zsírok mennyiségét. A jól látszó kulcsa jól eszik.

típusai

A testtömegnek megfelelő élelmiszerek ugyanolyan jónak tűnnek a bőr megjelenéséhez. A MayoClinic szerint a sárgarépa, a sárgabarack, a sárga és a narancssárga gyümölcs és a zöldség, az áfonya, a spenót, a paradicsom, a bab, a borsó és a lencse, a hal, a diófélék és a különböző zöld, leveles zöldségek tartalmazzák a friss és egészséges termékeket. com.

tévhitek

Fontos megjegyezni, hogy általában nem csak egy olyan étel, amely a bőre rosszabbá válik, hacsak nincs allergia. De a magas cukor, só és zsír fogyasztása súlyosbíthatja a már irritált bőrt. Az egészséges táplálkozás elősegíti az immunrendszert, ami lehetővé teszi a szervezet számára, hogy olyan fertőzésekkel küzdjön, amelyek a bőrt érinthetik vagy nem befolyásolhatják.

Jelentőség

Az ivás sok vizet egy egyszerű módja annak, hogy megvédje számos betegségtől, öblítse ki a rendszert és tartsa a bőrét friss és egészségesnek látszóvá. Mivel annyira sok férfi és nő erõteljesen mûködik, fontos, hogy hidratálják magukat. Négy-öt pint víz naponta jó hüvelykujjszabály. Sima víz ajánlott, bár finom infúzióval kiegészíthető. Az elkerülni kívánt italok azok, amelyek dehidrálnak, mint például a kávé, a tea és a szóda, amelyek többsége koffeint tartalmaz.

Figyelem

Az étrend és a megjelenés megvitatásakor megfontolandó a testkép kérdése, különösen a testkép tinédzser lányai gyakran magukról. Igaz, hogy országunkban van probléma az elhízással és a túlfogyasztással. De ugyanúgy igaz, hogy a tizenéves lányok rossz testfelületet szenvednek, ami anorexia és bulimia lehet. A hirdetés a természetellenes súlyú képekhez hasonlóan fiatal nőket hirdet, miközben ösztönzi őket gyorsétkezésre. Az érzékeny étrendet az érzékelhető megjelenés elérése érdekében gyakran figyelmen kívül hagyják. Nem számít, mit eszik, nem változtathatja meg a természetes testtípust. Az egészséges testek minden formában és méretben érkeznek.

Megoldás

Ahhoz, hogy a fiatal férfiak és nők gyakorlati képeket készítsenek, a Brown University Student Health Services azt javasolja, hogy töltsenek időt olyan barátaikkal, akik egészséges kapcsolatai vannak az élelmiszerekkel, a tevékenységgel és testükkel. Az étrend segítheti vagy akadályozhatja a fizikai megjelenést, attól függően, hogy hogyan használja. A diétával való érzés azt jelenti, hogy friss, egészséges ételeket fogyasztanak, amelyek alacsony a cukor, a só és a zsír, és sok vizet fogyasztanak.