Hogyan kell a testszőrzet gyorsan növekedni

Az American Academy of Dermatology megjegyzi, hogy a haj növekedése a szőrtüszőn belül zajlik. A szőrtüsző a bőr epidermisz rétegében helyezkedik el. A hajszál, ami porózus, nő a tüszőben, és nedves lesz. Amikor a szőrtüszők stimulálódnak, új vagy gyors hajnövekedés következik be. A gyógynövényeket a világ sok hagyományában használják, hogy ösztönözzék a haj növekedését és szépségét. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az FDA nem bizonyította a gyógynövény-gyógyszerek hatékonyságát. Ha aggodalmát fejezi ki az egészségével kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát.

Mérje meg 1 tsp. A rozmaring illóolaj, és tegyük egy kis üveg tálba. Adjunk hozzá öt csepp citromfű illóolajat. Öntsünk fél csésze olívaolajat. Keverjük össze jól.

Vegyünk egy forró zuhanyt, majd dörzsölünk egy kis mennyiséget a gyógynövény keverékre a testrészekre, ahol a haj egyre gyorsabban nő. Jude C. Williams és Jude Todd megosztják ezt a jogorvoslatot a “Jude’s Herbal Home Remedies” könyvében. A rozmaring és a citromfű azt mondják, hogy stimulálják a szőrtüszőket és segítenek a hajnak gyorsabban nőni.

Vegyük a napi adagot a gota kola tinktúra palackán egy kevés meleg vízben. A Gotu kola az Asa Hershoff és Andrea Rotelli szerint fokozza a haj növekedését a “Herbal Remedies” című könyvében. Azt is állítják, hogy a gyógynövény erősíti a kötőszövetet a tüsző köré. Megjegyezzük, hogy a gyógynövényeket nem az FDA szabályozza, és így nem bizonyul biztonságosnak vagy hatásosnak.

Igyál egy csésze csalán teát naponta. Hershoff és Rotelli azt is állítják, hogy a csalánok stimulálják a haj növekedését és megakadályozzák a kopaszodást. Ugyanaz a körültekintés vonatkozik a csalán teára, mint a gotu kola esetében.