Hogyan kell főzni a fürjeket egy edényben

A fürjek olyan kis vadmacskák, amelyek szorosan kapcsolódnak a fogolókhoz és a fácánokhoz. Az Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Afrikában elterjedt mintegy 130 fajból hat faj – köztük az északi bobwhite, a kaliforniai fürj, a Gambel fürjje, a mérsékelt fürj, a hegyi fürj és a Montezuma fürjje – az Egyesült Államokból származik, Ahol vadásztak a húsukért. Ezek a madarak sokféleképpen állíthatók elő, többek között egy Crock-Pot-ban, ahol a lassú, nedves főzőkörnyezet a testüket gyengéden és lédúsán tartja.

Öblítse ki a fürjeket kifelé és kifelé, majd szárítsa meg.

Helyezzen egy serpenyőt a tűzhelyre magas hő hatására, és adj hozzá a vajat vagy az olajat. Ha a serpenyő nagyon forró, adj hozzá a fürjeket. Ha az első oldal barna és leáll a serpenyőbe, fordítsa el egy pár fogóval és barna a következő oldalon, amíg minden oldal egyenletesen el nem párolog. Ha ugyanabban a serpenyőben több mint egy fürjek van, győződjön meg róla, hogy legalább egy-négy hüvelyk között van, hogy lehetővé tegye a hő eljutását.

Vágja fel a fürjeket, és helyezze a darabokat a cserépedénybe, ügyelve arra, hogy ne töltse ki több mint kétharmadát. Ön is elhelyezheti a madarak egészét, de ügyeljen arra, hogy enyhén növelheti a főzési időt.

Öntsük a nedves összetevők választékát a madarakra, például krémlevesekre, csirkehúslevesre és / vagy fehérborra. A folyadék mennyisége nagymértékben eltér a recepthez képest, de általában nem terjed ki a hús felénél.

Főzzön nyolc fürj három-négy órára magasra, majd csökkentse a hőmérsékletet alacsonyra, és főzzön még egy hét-nyolc órát, vagy amíg a hús gyengéd.

A főzés utolsó órájában fűszereket, például babérlevél, só és bors hozzáadásával megőrizzük a maximális hatékonyságukat.