Hogyan kell főzni a tojás sült a grillen

A tokmány sült minőségi húsdarab, amely elérhető áron kapható. A chuck sültek általában kemény húsdarabok, és ezért általában lassan készülnek folyékony fürdőben, de a tojásszárnyak sokkal gyorsabban készülhetnek a grillen. Ha a tojáspörkölt pácolt állapotban van, akkor akkor is nyers textúrájú lesz, ha a grillen főttek, és a végén még kevésbé zsírosabb ízletes étel marad. Grillezettek esetén, akár egy fél órát is készíthetünk, mint a marinázási idő.

Kenje be finoman 3 gerezd fokhagymát, és helyezze egy közepes keverőedénybe.

Adjunk hozzá ¼ csésze vörösbor ecetet és 1/3 csésze sherry-t a keverőedénybe.

Adjunk hozzá ¼ csésze olívaolajat a keverőedénybe 1 evőkanál. Szójaszósz és 1 tk. Száraz mustár.

Adjuk hozzá a borsot egy borsdaráló három fordulójából a keverékhez.

Helyezze a tojássárgát egy 1 literes fagyasztó táskába a marinadékkeverékkel együtt. Hagyja 24 órán át vagy hosszabb ideig marinálni a sülteket.

Melegítsük fel a grill közepes hőt, vagy gyújtsd meg a szénhuzatot. A gáz grillek 5 perc alatt melegednek fel, a szénhuzalok forróak, amikor a szén a külvilágon csillogó, és belülről élénkpiros.

pácolás

roston sütés

Keverjük össze 2 evőkanál. A ketchupot a marinádba, és rázzuk fel a zsákot, hogy eltereljük a ketchupot.

Helyezze a tokmányt a grillre 5 cm-re a szenetől vagy a lángok hegyétől. A sütést minden 15 percen át a grillezés ideje alatt, és minden 15 perc alatt forgassa a süteményt. Hagyja, hogy a sütés főtt legyen, amíg a belső hőmérséklet elérte a 160 fokot, ami általában 30 és 50 percig tartó grillezést igényel.

Ha ismét eléri a megfelelő hőmérsékletet, forralja fel a süteményt.