Hogyan kell főzni egy sült tésztát egy tűzhelyen

A ropogós tészta finom és lédús lángon párolja a tűzhelyt. Ez a kényelmes ételek kedvence elegendő marmot tartalmaz a főzéshez száraz hőnek köszönhetően, de leginkább gyengéden párolja, ha olyan alacsony hőmérsékleten van, amennyi elég ahhoz, hogy lebontsa a kemény porcot és az inakot. Próbálja először a sültet, ha tetszik, íz és szín hozzáadása a húshoz.

Pat a paprikát törölgetni és szalonnal, borssal vagy dörzsölni.

Húzza át a húst egy késsel, és helyezze be a fűszereket, fűszernövényeket vagy fűszereket a zsebekbe. Nyomjuk meg a fokhagyma szeleteket, hagymát, salakot vagy gyógynövényeket, és dörzsölje őket az üregekbe.

Melegítsünk egy vékony réteg olívaolajat egy holland sütőben közepes magas hőmérsékleten. Barna a sült, zsíros oldalt lefelé az olajban. Forgassa a pörkölt barna mindkét oldalon.

Csökkentse a hőt közepesig alacsonyra, és adjunk hozzá elég marhahúst vagy más ízletes folyadékot, hogy a sütés oldalán félúton feljussunk. A savas összetevőket, például a paradicsomot, a vörösbort vagy a sört tartalmazzák, hogy segítsék a húst. Adja hozzá ezeket a marhahúst, vagy cserélje ki az állományt.

Fedjük le a fazékot, és pároljuk 2 1/2 – 3 óra hosszat, vagy amíg a sült tészta nincs. Szükség szerint adj hozzá több folyadékot.

Helyezze a süteményt egy tálra, és tegye félre.

Szezon és Sear

Braising idő

A serpenyőben sózzuk fel a főzőfolyadékot liszttel és vízzel vagy kukoricakeményítővel és vízzel. Növelje fel a hőt közepes magasra és főzzön 3-5 percig, vagy amíg a mártás sűrű, és nem marad nyersliszt íz. Tálaljuk a mártást a szeletelt pörkölésre.