Hogyan kell főzni egy tyúkot a sütőben

Kezdjen a befejezéshez: 4 óra aktív, 12 óra inaktív, 4-6 adag: Nehézség: Mérsékelt, A tyúkok életük egy-hat évét töltötték – hosszú ideig csirkehúsra – Így édes csirke szeretetet és tojást raknak minden nap. Ez egy teljes csirke élet, és a húsa megmutatja. A hús húsának durva struktúrája és keménysége van a korral, semmi olyan, mint a 6 hetes csirkéknek a szupermarketekben található dús húsa. A 19. században kezelt csirkéknek szakácsként kell kezelniük a tyúkt Benyújtás párolással. A csirkenyésztés forgalomba hozatalát megelőzően a csirkék természetesen kemények voltak, vadhúsok, hasonlóan a modern tyúkéhoz, ami szükségessé tette az olyan receptek szükségességét, mint a coq au vin, amelyben a marinázás és a lassú főzés megkeményítik.

Hevítsük fel a sütőt 275 ° C-ra. Helyezzük a csirkét egy nagy élelmiszer-tartályba vagy serpenyőbe. Öntsük a bort a csirke felett és fordítsuk át a darabokat néhányszor, hogy bevonjuk őket. Fedjük le a tartályt műanyag burkolattal, és hagyjuk marinálni egyik napról a másikra a hűtőszekrényben.

Vegye ki a csirkét a tartályból, és tegye félre egy tányérra. A csirkét kóser sóval és frissen őrölt fekete borssal szezonáljuk. Foglalja le a bort.

Adjunk hozzá 2-3 evőkanál olívaolajat egy holland sütőbe vagy egy hasonló, sütőedényes, nagy fenekű serpenyőbe. Melegítsük fel az olajat közepes magas hőre a tűzhelyen.

A csirkét mindkét oldalon megfigyeljük, amíg a bőr gazdag aranybarna színű lesz. Állítsa be a fésült csirkehúst, amennyire szükséges, hogy helyet készítsen a szükség szerint.

Add hozzá a hagymát és a fokhagymát a serpenyőbe, és főzzük, amíg karamellizált, körülbelül 7 perc. Deglaze a serpenyőt 1/4 csésze brandy vagy csirkeállomány.

Adjuk hozzá a borhoz, babérlevélhez, borssal, petrezselyem szeleteket és paradicsompürét a serpenyőbe. Ezután tegye vissza a csirkét a serpenyőbe, és adj hozzá elegendő csirkeállományt, hogy fedezze le.

Megszórjuk a lisztet mindent a serpenyőben. Kapcsolja be a csirkét egy pár alkalommal, hogy elosztja a lisztet. Fedjük le a serpenyőt és tegyük a sütőbe.

Fésülje a csirkét 2-4 órára, és ellenőrizze a gyengédséget. Folytassa a csirke párolását addig, amíg le nem esik a csontról. Ha zöldségeket szeretne hozzáadni a csirkéhez, mint például a sárgarépát és az új burgonyát, adj hozzá őket 2 óra főzés után, és főzzük a főzést addig, amíg azok nem ajánlottak.