Hogyan kell főzni ezüst tipp sült

Az ezüst hegycsúcsot vállról vágják, így a kóser szakácsok kedvence. Ez is egy sovány és viszonylag olcsó vágás marhahús, kedvesen az intelligens szakácsok, kóser, vagy sem. A legtöbb deli-szeletelt sült marhahús Ön vásárol ezüst hegyes marhahús vágott. Az ezüst hegyi főzés nem különbözik a sült marhahús készítésétől, bár a soványabb lesz, és gyorsabban kiszárad, mint egy marhahús marhahús.

Melegítse fel sütőjét 400 fokos fahéternek.

Öblítse ki az ezüst hegyét sütve, és törölje szárazra papírtörlővel.

Töltsünk egy lemezt liszttel és adjunk hozzá ízlés szerint kóser sóval és repedt borssal.

Roll a roston a fűszerezett lisztet, hogy minden oldalon kabátot.

Vigye egy nagy, sütőedényes pohár alját egy olívaolajjal és meleg közepes magas hőre melegítse, amíg meg nem szagolhatja.

Add hozzá a hagymát és a fokhagymát, és főzzük, amíg puha, és kezdenek aranyat váltani, és alkalmanként megkeverik őket, hogy ne tapadjanak.

Barna a sütés minden oldalát úgy, hogy a húst a fazékba helyezi, és hagyja, hogy 5 percig főzzön. Válasszuk ki a rostot két villával, amelyek mindkét végén beakadnak, és forgassuk, majd hagyjuk öt percig ülni. Folytassa, amíg az összes oldal barna.

Öntsünk egyenlő mennyiségű fehérborral és vízzel, amíg a folyadék szintje el nem éri a sütés útjának egyharmadát. Megszórjuk 2 evőkanál. A roston sült rozmaring fölött.

Helyezze a edényt a forró sütőbe, és hagyja, hogy a sült főzés 1 ½ és 2 óra között legyen. Ellenőrizze, hogy a sütés középpontjában egy azonnal olvasható hús hőmérő beilleszthető-e. Ez akkor történik, ha eléri a 155 fokot.

Vegye ki a sültet a sütőből, és fedje le az alumínium fóliával. Hagyja a süteményt 10 percig pihentetni, hogy a rostok lazíthassanak, és a gyümölcslevek áztathassák a hús közepére.