Hogyan kell javítani a schwinn futópadok

A Schwinn Fitness 1895-ben kerékpáros cégként indult, de végül a különböző fitneszgépek, például elliptikusok, álló kerékpárok és futópadok gyártására bővült. 2011-től a Schwinn Fitness tulajdonosa a Nautilus, a fitness felszerelés főbb eladója, és számos futópadot gyárt. Míg a Schwinn futópadok tartós anyagból készültek, a berendezésnek időszakos javításokra és karbantartásra van szüksége, hogy meghosszabbíthassa az életét. A javításokat tipikusan a tulajdonos kézikönyvének és néhány alapvető eszköz használatával lehet kitölteni.

Húzza ki a tápkábelt, és várjon legalább öt percet a tisztítás, karbantartás vagy javítás elvégzése előtt. A várakozás időtartama csökkenti az áramforrás áramellátásának kockázatát.

Állítsa be a futópad gumi lábát – az alapkeret alja alatt – a futópad szintjének beállításához. Helyezze a szintet a futópad fedélzetére, és fordítsa el a gumilábokat az óramutató járásával megegyező irányba, hogy lerövidítse vagy az óramutató járásával ellentétes irányban hosszabbítsa meg. A gép beállítása szilárd, egyenletes felület biztosítja a megfelelő működést.

Távolítsa el a motor fedelét a megfelelő csavarhúzóval. Ez kiteszi a futópad motort, és ellenőrizni fogja a futópad vágányán a gördülékenységet.

Állítsa be a szíj feszességét úgy, hogy a csavarokat egy fogantyúkulccsal forgatja el. Időnként a Schwinn futópadokon a szíj feszültsége megváltozhat, ami az övek csúszását okozhatja a használat során. Állítsa a futópadot három mérföldes sebességre, és egy fogantyúkulccsal forgassa el a jobb és a bal feszítőcsavarokat, amíg az öv nem csúszik.

Állítsa be a futószalagot a pályán úgy, hogy beállítja a futópad bal oldalán vagy jobb oldalán található illesztési csavarokat. Állítsa a futópadot három mérföld / hó sebességgel, és forgassa el a beállító csavarokat az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a szíjat balra vagy az óramutató járásával ellentétes irányban forgassa el a szíjat.

Távolítsa el a konzol fedelét a csavarok csavarja ki a hátlapon. Néha a Schwinn futópadok új konzolvezetékekre, elektronikára vagy LED-es lámpákra is szükség lehet.

Cserélje ki az integrált markolati pulzusérzékelőket a csavarok eltávolításával a fogantyúkon. Szerelje be az új érzékelőket a csavarok biztos rögzítésével.

Húzza meg a csavarokat és csavarokat a futópadon. Megfelelően megvizsgálhatja a csavarokat és csavarokat minden használat előtt, és laza, törött vagy sérült alkatrészeket keres. Ez megakadályozhatja, hogy bármilyen nagyobb javítást igényeljen.