Hogyan kell lassítani a szakács nyúl pörköltet

A nyúl pörkölt nem olyan termék, amelyet az éttermi étlapokon találsz Amerikában, de a vadászok és családjaik generációk óta élvezik. A nyúl egy pályázatos vadhús, amely jól süti a sárgarépát, a hagymát és más boros zöldségeket egy cserépedényben. Ha vadászni, vagy jó helyi választékot találni egy helyi hentes vagy élelmiszerboltban, akkor a saját nyúl pörkölését egy lassú tűzhelyen készítheti el, és nézze meg magának, hogy milyen sós és lédús nyúl lehet.

Helyezzük a nyúldarabokat egy tálba, és öntsük rá a vörös bort. Csomagolja be a tálat műanyag burkolatban, vagy helyezzen rá egy légmentes fedelet, és hagyja, hogy a nyúl egy éjszaka alatt hűtőszekrényben kapjon. A bor finom ízeket ad hozzá a nyúlnak, és segít eltávolítani a játékost.

Helyezzük a nyulakat és a bort a lassú tűzhelybe, és adjunk hozzá a vörös burgonyát, bébi sárgarépát, hagymát, fokhagymát és paradicsommártást. Adja hozzá a pirospaprika pehelyeket, ha azokat használja.

Helyezze a fedelet a borostyán edényébe, és kapcsolja alacsony hőfokra. Főzzük a nyúl pörkölt 10 órán át. A sütési idő végén a nyúlnak forrónak és lédúsnak kell lennie, és az összetevőket teljes egészében fel kell főzni.

A nyúl pörkölt a petrezselyemmel, sóval és borssal.