Hogyan kell saute tilapia

A Sautéing olyan főzési módszer, amely intenzív hőt és kis mennyiségű olajat használ az ételek elkészítéséhez. A pácolt étel ropogós, pirított külsővel rendelkezik, és megőrzi a belső nedvességet. A tilapia pecséteket a hal természetes ízében őrzi, és megtartja a húst. Ha táplálkozási előnyei miatt tilapia van, keresd meg a vadon fogott tilápiát, és ne tenyésztsd fel. A Science Daily szerint a gazdaságban emelt tilapia kis mennyiségű hasznos tápanyagot és egy egészségtelen, nagy mennyiségű zsírt tartalmaz. Sauté tilapia egy adag zöldséggel, nem csak az étel elkészítéséhez, hanem a friss hús friss betakarításához.

Öntsük az olívaolajat a serpenyőbe, és tegyük közepes hőségre.

Adjuk hozzá az apróra vágott zöldségeket, és keverjük össze őket 5-8 percig, vagy amíg finom, mégis éles. Csúsztassa a zöldségeket a serpenyő egyik oldalára.

Dörzsölje a fűszerezést a tilapia filé minden oldalán, és helyezze őket a serpenyőbe. Növelje a hőt közepes magasra.

Engedje meg, hogy a tilapia filé 5 percig főzzön oldalanként, vagy amíg az aranybarna színe el nem kezd. Amikor a tilapia teljesen fel van főzve, könnyen átlátszatlan fehér színű és pelyhek válik könnyen felfelé, ha villa van. Míg a tilapia főz, alkalmanként keverje fel a zöldségeket, hogy megóvja őket az égéstől.

Távolítsa el a serpenyőt a hőlésből, és tegye a sült tilápiát a zöldségekkel oldalra vagy tetejére.