Hogyan kell tartani a baba medencéket

A 3 láb alatti medencék a “kisgyermekes medencét” vagy a “baby pool” címkét hordozzák. Ezeknek a medencéknek más meghatározó jellemzője a szűrési rendszerek hiánya. A Pool Solutions rámutat arra, hogy a kisméretű medencék nagyobb kórokozó-átvitel kockázatát hordozzák, mert a kis mennyiségű víz gyorsan melegedik, és általában nem tartalmaz medencehigiénés vegyi anyagokat. A vízben lévő magas baktériumok okozta fertőzés és betegség kockázatának leküzdése érdekében a szülőknek vagy minden egyes használat után üríteniük kell és tisztítaniuk kell a medencét, vagy sterilizáló szereket kell hozzáadniuk a vízhez.

Üres medencék, amelyek csak néhány hüvelyk vizet tartalmaznak minden használat után. A kis mennyiségű víz ebben a medencében magas hőforrást biztosít a napból, és elősegíti az alga növekedését, valamint a baktériumok növekedését. Töltsd ki őket, és hagyd, hogy levegőn megszáradjanak. Az alját és az oldalakat egyenként cserje ecsettel és egyszerű fehérítő oldattal mossa le. Az újratöltés előtt öblítse le jól.

Sterilizálja a baba medencéket, amelyek túl sok vizet tartalmaznak, hogy hatékonyan ürítsék ki és töltsék fel minden nap. Adjunk hozzá egy adag kis medence fertőtlenítőt, amely korrelál a medencében lévő víz mennyiségével.

Használja a szkennert, hogy eltávolítsa a hibákat, a füvet és más törmeléket naponta egyszer vagy kétszer.

Hagyja a medencét fedetlenül, mert a medence lefedése megakadályozhatja, hogy a medence vegyi anyagok megfelelően szellőződjenek, az Allied Pools szerint. A takarók hőcsapot is tartalmaznak, ami felgyorsítja az algákat és a baktériumok növekedését. Várjon négy órát a vegyszerek hozzáadása után, ha fedeznie kell a medencét.

Adjunk hozzá 1/4 to 1 csésze rendszeres háztartási fehérítőt 5,25 százalékos nátrium-hipokloritból a baba medencéjéhez, ha nincs hozzáférése a medence vegyszerekhez. Hagyja, hogy a fehérítő egyik napról a másikra megölje a baktériumokat és az algákat. Kerülje a fehérítő adalékokkal, színezékekkel vagy különböző koncentrációknál, mint 5,25 százalék, javasolja Pool Solutions.