Hogyan kell tennie az aerob vadászt egy bowflexen

A vitorlázás teljes körű kardio edzést biztosít, de lehet, hogy nem mindig könnyű az evezéshez. Ha Bowflex-szel rendelkezik, akkor otthona kényelmében, bármikor. Nem kell várni a nyitott tornatermi órákra, vagy amíg az izzadt fitnesz résztvevő nem hagyja el a gépet. Egy másik előnye a Bowflex kis méretének beállítása, amely megkönnyíti az aerob és az edzés edzésprogramok közötti átmenetet.

Távolítsa el az edzőpad hosszú részét és állítsa le az útról. Nyissa ki a pad kis ülésrészét úgy, hogy könnyen csúsztassa oda-vissza.

Állítsa be a feszességet úgy, hogy a horgokat a legkönnyebb ellenállási rúdhoz csúsztatja. Csatlakoztassa mindkét fogantyút a talpfej közelében lévő csigákhoz.

Üljön a kis ülésen és nézzen szembe a Bowflex toronnyal. Fogja meg a kezét minden kézben, és tenyerei egymás felé nézzenek. Helyezze a lábát a lábtartóra, úgyhogy az ív minden lábad a sávon legyen.

Húzza meg a gyomrot úgy, hogy a köldökét a gerinc felé húzza, ami arra kényszeríti Önt, hogy egyenesen üljön le.

Nyomja fel a lábtartókat és egyenesítse ki a lábát, miközben csúsztatja az ülést a toronytól. Hajlítsa meg a könyökét, és húzza meg a fogantyúkat a törzséhez, ugyanakkor kiegyenesíti a lábadat. Csúsztasd vissza, amíg egy kis kanyar nem maradt a térdében, és a kezed közel áll a hasához. Koncentrálj a sarkadon keresztül, hogy aktiváld a gluteádat a hát alsó része helyett.

Hajlítsa meg a térdét és egyenesítse ki a karjait, hogy visszatérjen a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg az evezést lassan 3-5 percig.

Növelje az evezés sebességét egy olyan tempóhoz, amely enyhén lélegzetet hagy, de képes folytatni a beszélgetést. Tartsd ezt a tempót 20-30 percig aerob edzésedért. Fokozatosan növelje az edzésidőt, közelebb a 60 percig, ahogy a fitnesz szintje javul.

Lassítsuk le az evezés sebességét 3-5 percig lehűlni.