Hogyan kell tisztítani a kerámia lemezeket egy hajvasalóban

A hajvasaló kerámialemezei, vagy a lapos vas, idővel piszkosak és tisztítást igényelnek. Ha nem hajszálerítőt rendszeresen használ, akkor porfelhalmozódást észlelhet. Ezt törölje száraz ruhával. A rendszeresen használt lapos vas azonban intenzívebb tisztítást igényel. A styling termékek és a fejbőrből származó olajok megakadályozzák a styling eszköz hatékony működését. A lehúzó tisztítása egyszerű folyamat.

Tisztítsa meg a haj hajlítólemezét. Vannak tisztítószerek, amelyeket kifejezetten a kiegyenlítőkhöz készítettek. Alkoholt is dörzsölhet. Függetlenül attól, amit használ, hagyja, hogy a folyadék néhány percig áztassa a hűvös vas felületét. Ne próbálja meg tisztítani a vasalót, miközben még meleg, mert a tisztító elpárolog, mielőtt ideje dolgozni.

Használjon tiszta ruhát vagy papírtörülközőt a kerámia tányérok tisztításához. Tisztítsa meg a hajszárító kis hornyait egy pamut törlővel.

Távolítsa el a makacs foltokat. Vannak, akik rendszeresen hajlakkot vagy hővédőt használnak a styling előtt. Ez segít a hajnak hosszabb ideig megőrizni a stílusát, de nagy mennyiségű felhalmozódást eredményez a hajvasalón. Használjon fogpiszkálót a legkisebb réseken való tisztításhoz, és kövesse nyomon egy régi fogkefét az alkohollal dörzsölve és a kerámia lemezek tisztításával.

Ellenőrizze a sérülést. A takarítás a tökéletes idő, hogy ellenőrizze a lapos vasat károsodás esetén. A kerámia lemezeken lévő apró ráncok elkaphatják a haját, ami kettős végeit és egyéb problémáit okozhatja.

Távolítsa el az égetett felhalmozást. Az a felhalmozódás, amely nem jön ki egy fogkefével, óvatosan eltávolítható acélhálóval. Gyakran ellenőrizze a lemezeket, hogy ne karcolja őket.