Hogyan kell tisztítani a vastagbélét a szilva gyümölcslé és az almalé

A vastagbél-tisztítás támogatói azt állítják, hogy a hashajtók, beöntések, teák vagy más speciális készítmények segítenek eltávolítani a gyomor-bélrendszerből származó toxinokat és javítani az egészségét. De kevés bizonyíték áll rendelkezésre ezen állítások alátámasztására, és a kettőspont tisztítása néha káros lehet, ami hányingert, hányást, kiszáradást és bélperforációkat eredményez. Ha kettőspontot szeretne megtisztítani, először beszéljen orvosával. Ha megérkezik, egy-két napig ivóvíz és almalevek viszonylag biztonságos módja a dolgok mozgásának.

Az ébredés után 16 ounces apróra vágott gyümölcslevet iszol. A Naturopath és a gyógynövény Dr. John R. Christopher azt állítja, hogy a gyümölcslevek a szervezet egészéből a méreganyagokig húzódnak, hogy eltávolítsák a beleket.

Fogyasszon el 8 uncia szűretlen alma lé 30 percen belül az első pohár szilva juice. Az almalevest alaposan megtörjük a szájába, amit “rágásnak” neveznek. Az átlagember naponta 1 gallon almalevet fogyaszt a tisztításra, vagy körülbelül 1 unciát fontonkénti súlyon Christopher szerint.

Igyunk 8 uncia desztillált vizet 30 perccel az alma lé után.

Várjon 30 percet, majd itasson még 8 uncia almalevet.

Ismételje meg a 3. és a 4. lépést 30 percenként a nap folyamán, váltakozva 8 uncia almalevet 8 uncia vízzel.