Hogyan készítsünk el természetes hajszálerőt

A makacs meggondolások eltávolítása az első dolog reggelig ismétlődő rémálom lehet, különösen ha a hajad hosszú. Nem szükséges fizetni a felháborító árakat a detanglerek számára, hogy megszabaduljanak a szurkáktól és a madárfészkektől. Ehelyett készítsd el a saját természetes, szerves hajszűrődet, ami hagyja, hogy a hajad puha és szagú legyen. A kémiai-mentes hajfesték eléggé gyengéd a gyermekek számára, és nem irritálja a nyálkahártyákat.

Grapefruit Detangler

Helyezzen egy pohár desztillált vizet egy műanyag palackba. Adjunk hozzá 2-4 csepp glicerint, 2 teáskanál aloe vera gélt és 30 csepp grapefruit mag kivonatot.

Lavender Detangler

Adjunk hozzá 3-5 csepp illóolajat. A rozmaring, a kamilla, a levendula, a teafa és az ylang ylang mind a jótékony illóolaj választás a hajhoz.

Az edényt óvatosan rázzuk össze, hogy az összetevőket összekeverjük, majd minden használat előtt rázzuk fel.

Helyezzen egy pohár levendula vizet egy műanyag palackba. Keressen levendula vizet a gyógynövény készleteken, vagy olyan áruházakban, amelyek természetes, szerves kozmetikumokat hordoznak.

Adjunk hozzá egy E-vitamin kapszulát és 1/2 teáskanál jojobaolajat. Rázza fel az üveget az olajok eloszlatásához.

Tárolja a levendula detangler egy szekrényben, vagy bármilyen sötét, hűvös hely között használ. Rázza fel az üveget minden használat előtt, majd fésülve fújja a haját.