Hogyan lehet átalakítani a crock-pot főzési időt a sütési időbe

Néhány receptet Crock-Pot lassú tűzhelyekhez tervezték. A legtöbb esetben még mindig elkészítheti kedvenc lassú főzőedényeit a sütőben. A lassú tűzhelyek változóak, így nincs pontos konverziós idő a lassú főzős receptekhez. A szakácsidő átalakítása az edénytől is függ. A legtöbb Crock-pot és más lassú tűzhely alacsony beállítása általában 200 fokos, a magas beállítás általában 300 fok F. Van néhány általános irányelv, amely segít a sütési idő lassú tűzhelyből sütővé alakításához.

Melegítse fel a sütőt 325 fokkal. Kombinálja az összetevőket a folyadék felével, amire a recept igényel. Amikor sütés közben a sütőben van, szemben a Crock pottal, kevesebb folyadékra van szükség. Helyezze a hozzávalókat egy sütő-biztonságos edénybe. Borító.

Állítsa be a Crock-Pot fõzési idõt alacsony beállításokhoz. Ha egy edény 4-8 óráig alacsony hőmérsékleten tartja a Crock-Pot-ot, akkor rendszerint csak 15-30 percet vesz igénybe a rendszeres sütőben. Azoknál a tételeknél, amelyek a Crock-potban 6-10 órát vesz igénybe alacsony hőmérsékleten, tervezze meg a sütőben a főzést 30-40 percig. A lassú tűzhely recepteket, amelyek 10-12 órát igényelnek alacsony hőmérsékleten, 1 1/2 és 2 1/2 óra között főzzük a sütőben, a 12 óránál hosszabbakat a sütőben 3-5 órán keresztül főzzük.

Ismertesse a Crock-Pot receptek sütési idejét magas beállításokon. Ha a recept felszólít arra, hogy a lassú főzőedényben egy edényt 1-2 1/2 óra hosszat felmelegítsünk, 15-30 percig főzzük a sütőben. A Crock-Pot receptekhez, amelyek 3-4 órán keresztül magas hőmérsékleten történő főzést igényelnek, helyezzük a sütőben 30-40 percig. Azoknál az ételeknél, amelyeket 4-6 órán keresztül főzni lehet a magas hőmérsékleten, az átalakított sütési idő 1 1/2 és 2 1/2 óra lenne.

Ellenőrizze a húsát a belső hús hőmérő segítségével. Helyezze a hőmérőt a hús legvastagabb részébe. A marhahús, a sertéshús, a bárányhús, a borjúhús, a szeletek és a sültek esetében a minimális belső hőmérsékletnek 145 fokosnak kell lennie. A marhahúst, a sertéshúst és a bárányt a baromfival együtt 165 ° C-ra kell főzni.