Hogyan lehet főzni egy butterball csirkemellet egy crock potban

Az átlagos amerikai évente 16 kiló pulyka csobog, körülbelül kétszer annyi, mint az emberek az 1960-as években. A baromfi népszerűségének növekedése összekapcsolható a táplálkozással. Törökország – különösen a fehér mellhússág – magas fehérjetartalmú és alacsony az összes zsírban, telített zsírban és koleszterinben. Míg a pulyka mellek jellemzően pörkölnek, a lassú főzőedény könnyű, kézenfekvő módja annak, hogy nedves, zamatos húst kapjon anélkül, hogy felakasztaná a sütőt. A lassú főzőedényben elkészítheti a Butterball 3 kg-os kicsontozott pulykamellt vagy a cég 3-9 kilós csontos pulykamelljét.

Távolítsuk el a pulyka mellét a külső csomagolásából, hagyva a húzózsinövényt, amely a csont nélküli mellet övezi. Használjon papírtörülközőt a hús szárazon való megcsapolásához.

A pulykamellet egészen a szivacsos főzéshez permetezzük, vagy enyhén keféljük le olívaolajjal. A hús minden oldalát sóval, borssal és fűszernövények és fűszerek kiválasztásával szezonálhatja.

Helyezze a pulyka mellét a lassú tűzhelybe, bőrfelülettel felfelé. Öntsük vízben, húslevesben, borban vagy egy kombinációban – 1/2 csésze folyadék egy 3 kilós pulykamellért.

Helyezze a fedelet a lassú tűzhelyre, és győződjön meg róla, hogy biztonságos. Kapcsolja a tűzhelyet alacsonyabbra, és hagyja, hogy a pulykamell négy órán át főzze.

Helyezzen be egy hús hőmérőt, hogy ellenőrizze a pulyka fejlődését. Ezzel a ponttal a pulykamell közepének és mindkét végének belső hőmérséklete körülbelül 140 fokos fokot érne el.

Cserélje ki a lassú tűzhely fedelét. Főzzük a pulyka mellét 1-2 órán át, vagy amíg a belső hőmérséklet el nem éri a 170 fokot.

Távolítsa el a pulyka mellét a tűzhelyből, és helyezze egy vágódeszkára. Hagyja pihentetni, kb. Vágja le a zsinórhálót, majd szeletelje és szolgálja a pulykát.