Hogyan lehet jobb védekező vége

A védekező végső pozíció a labdarúgásban a legrugalmasabb helyzet a védelmi vonalon. Ahhoz, hogy domináns védekező vége legyen, egy külső vonalhajózó agilitását és gyorsaságát meg kell találni, miközben bennszülött bennszülöttek erőssége van. A defenzív célok egyik legfontosabb feladata, hogy a bűncselekmény ellen védje a külső futásokat, és ami a legfontosabb, hogy a védőszéltől a rohanó felé rohanjon. Miközben a természetes képesség kulcsszerepet játszik abban, hogy jó védelmi célt szolgáljon, a hangtechnikák és a nagy intenzitású edzés iránti szánalmas lelkesedés egy elitvédőt alakít ki.

Készítsen egy jó álláspontot, amely lehetővé teszi, hogy alacsony maradjon és felrobbanjon a labdáról. Minden játékosnak a testtípus miatt kis különbségei vannak, de a legfontosabb szempont az, hogy Ön kényelmes. Egy védelmi célú alapfutás egy hárompontos álláspont. A közelharcnak a támadó játékos közelében kell lennie a földön. A lefelé álló lapot fel kell húzni és készen kell lőni a támadó játékosra. A lábaknak váll szélességűnek kell lenniük, míg a lábát a talaj keze felől egy kissé tompán kell lerázni. A hátoldalnak kissé magasabbnak kell lennie, mint a vállak, és az első lépcsőfok hat hüvelykes lépés. Gyakorolja ezt a helyzetet és töltse fel a mezőt.

Sack a quarterback fejlesztésével átmenő rohanás helyzetét. Ez a helyzet ugyanazokat a komponenseket tartalmazza, mint a futási helyzet, kisebb eltérésekkel. Ezt a beállítást nyílt helyzetekben kell használni. A lábaid szűkebbek lesznek, mint amikor egy futási helyzetben vagyunk, inkább úgy nézzünk ki, mint egy pályaállás. A lefelé mutató kéz már nem forog, egyenesen az Ön oldalán. A hátsó résznek magasabbnak kell lennie a levegőben, és kényszeríteni kell a súlyát, ami lehetővé teszi, hogy jobban felkeljen a mezőre. Az első lépés már nem egy 6 hüvelykes lépés, hanem egy hosszú lépés, melynek célja, hogy lezárja a távolságot, és fedje le a földet a támadó vonalhajózó között. Gyakorolja ezt a helyzetet és töltse fel a mezőt.

A zsákos fúrók elvégzésével a védekező végekhez elengedhetetlen gyakorlatot és csiszolt készségeket. Gyakoroldd meg a lőfegyvert a kézfúrást, amely a kézi sebességre, a kézbehelyezésre és a csípődre történő gördülésre összpontosít. A barátja tartson egy futballpajzsot. Dobja le a térdét, tekerje a csípőjét előre, és erővel lője le a pajzsot. Tartsa a hüvelykujját, és megragadja a táska belsejét. Tartsa meg ezt a helyzetet a csípőddel előre, és a karjaidat két vagy három másodpercig bezárta. Ez lehetővé teszi a technikával kapcsolatos problémák azonosítását és az izom memória fejlesztését.

A gyorsaság és az oldalirányú mozgás javítása érdekében végezzen edzésprogramokat az edzés során. Az irányváltás, a gyorsítás és a gyors lassulás jó védelmi célú komponensek. Néhány fúrógép, amely javítja a lábmunkát, a rövid keverés, agility létrafúrók, pontfúró és pro-agility fúró.

Emelje meg a súlyokat a méret és az erő növelése érdekében. Fel fogsz támadni a támadókkal szemben, akik nagyobbak lehetnek, mint te. Olyan olimpiai edzésprogramot használva, amely hangsúlyozza az ilyen erőátviteli gyakorlatokat, mint a lógó tiszta, a guggolás, a nyomógomb és a pad, fejleszteni fogja az izmokat, amelyeknek sikerülniük kell.