Hogyan lehet kilépni diétás koksztól a zúzódó fejfájások nélkül

A zúzódó fejfájás, amelyet a diétás kokszból való kilépéshez kapsz, valószínűleg a koffein kivonásából adódik. Ha naponta több pohár vizet is fogyaszt, pszichológiai függőséggel bírhat az italtól. Nagy mennyiségű étrend fogyasztása A koksz elvesztheti a csontsűrűséget, mert az italban levő foszforsav kiszívja a csontok kalciumát. Ha sok diétás kokszot inni, megvédheti a csontok egészségét abbahagyásával. Hogy kilépjen az étkezési diétából a koksz nélkül a zúzódó fejfájás, ne hagyja abba a hideg pulykát.

Rögzítse az egy nap alatt jelenleg fogyasztott diétás étrend mennyiségét. A nyomon követés segít meghatározni a napi kokszeredményt az elválasztási folyamat elindításakor.

Hűtsük le a szükséges dobozok pontos számát egy napra, mínusz egyet. Például, ha normális esetben egy 2 literes diéta kokszot naponta fogyaszt, ez egyenlő a durva durva étrend koksszal, vagy kb. Hat 12 uncia káddal. Tegye félre öt italt.

Inkább fogyasszák a Coke étrenddel a nap folyamán, ahogy szokta. Ha elfogy a tartályokból, amelyeket félretesz, ne igyál többet azon a napon. Cserélje ki minden olyan étellel ellátott étrendet, amelyet egy nem szénsavas italt, például vizet vágott meg.

Egy hét alatt öt doboz ivott, csökkentse a számot négy naponta, és továbbra is egy hétig.

Folytassa a napi konzervdobozok számának csökkentését minden héten, amíg el nem éri a nullát.