Hogyan lehet megakadályozni a mell megereszkedését a terhesség után?

A megnyerő mellek egy terhes nő közös gondja. Sajnos a sagging mellek nagy része genetikai. Normális, hogy az emlõs szövet idõsödik, függetlenül attól, hogy valaha szül. Ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen megakadályozni vagy lelassítani az emlődaganat folyamatát. Valójában a nők több dolgot is meg tudnak tenni, hogy a lehető legtovább tartsák a melleiket.

Terhesség alatt viseljen terhes alátéteket. A mellek megvédése a baba megszületése előtt kezdődik. A terhesség előrehaladtával a mellek nagyobbak lesznek. Növelje növekedésüket nagyobb melltartók vásárlásával. A rosszul illeszkedő melltartóval való tartózkodás kényelmetlen, és nem biztosítja a melleinek megfelelő támogatását.

Figyelje figyelemmel a súlygyarapodást a terhesség alatt. A Mayo Klinika szerint a 25-35 font közötti súlygyarapod a megfelelő mennyiség, ha valaki egészséges, ha teherbe esik. Az alulsúlyos embernek többet kell szereznie, míg a túlsúlyos embernek kevesebbet kell nyernie. Bár nem jó ötlet, ha terhesség alatt kalóriára korlátozott étrendet kell választani, alaposan gondold át fagylalt, sütemények vagy más alacsony tápanyagtartalmú, nagy kalóriatartalmú ételek fogyasztását megelőzően. A túlzott súlygyarapodás terjed a szervezet egészében, beleértve a melleket is. Minél nagyobbak a terhesség alatt, annál jobban tudnak lerázni a túlsúly és a nyújtott bőr miatt.

Tartsa a bőrt jól nedvesített állapotban. A bőr jól hidratált tartása megtarthatja hajlékonyságát, és egy kicsit könnyebbé válik. Bár sok krém és lotion van kifejezetten a terhes nőkre, minden hidratáló krém hasznos lesz a bőrén.

Születés után fújjon új melltartókba. Ha szoptat, várjon több méretet. Ha a baba fiatalos és gyakran szoptat, a mellek valószínűleg viszonylag nagyok lesznek. Mivel a baba rendszeres ütemtervet készít, és elkezdi szilárd táplálékot adni a táplálékához, a mell kezd visszalépni a terhesség előtti méretéhez. Ha nem szoptat, ne várja, hogy a mellek azonnal visszatérjenek a normális állapotba. Előfordulhat, hogy egyenesen a szülési melltartóból a terhesség előtti állapotába léphet, de a legjobb, ha más méretű, megfelelő támogatást biztosít.

A terhesség súlyát mérsékelten mérsékli. Habár csábító, hogy a terhességi fontokat a lehető leggyorsabban elvágják, a súlycsökkenés lassan számos előnye van. Nem csak kevésbé frusztráló és stresszes, javíthatja a bőr megjelenését. A súlycsökkenés lassan lehetővé teszi, hogy a bőr visszahúzódjon a korábban feszített pozíciójából mérsékelt tempóban.

Emelje a súlyokat, hogy erősítse a mellkason és a háton lévő izmokat. A testmozgás nemcsak a testsúlycsökkenést és a stressz enyhítését segíti elő, hanem erősíti az izmokat is, amelyek támogatják az emlőszövetet, így azok perkierré válnak, és az izmok a háton segítenek Önnek, hogy egyenletesebbé váljon. Mindkettő javítja a melle megjelenését. Viseljen jól felszerelt, kényelmes, nagy ütésálló sport melltartót.