Szórakoztató dolgokat tinédzsereknek, hogy csináljanak Seattle-ben, Washingtonban

A tizenévesek önállóságát és függetlenségét érzik Seattle-ben. A tömegközlekedés segítheti őket a város körül, és rengeteg biztonságos, szórakoztató tevékenységet folytatnak, így nem kell mama vagy apa vezetni és felügyelni őket. Seattle múzeumait, parkjait, játékait és egyéb látnivalóit a tinédzserek elfoglalják – és a bajból.

A Seattle Center

A tizenévesek könnyedén elfoglalhatják a nap legjobb részét a Seattle Centerben. A Space Needle tetejére hajózhatnak, ahol a szabadtéri megfigyelő fedélzet panorámás kilátást nyújt a városra, a Puget Sound-re, a Mount Rainier-re és az olimpiai hegyekre. A Space Needle alatta, órákat tölthetnek az Experience Music Project felfedezésével, ahol a gyakorlati kiállítások olyan érzelmek lesznek, mint a rocksztárok. És eljuthatnak a Csendes-óceáni Tudományközpontba, ahol több gyakorlati kiállítás a gyermekek és a fiatal felnőttek felé irányul, és olyan témákkal foglalkozik, mint az emberi test és a külső tér.

Seattle Vízpart

A Seattle-i vízparton számos érdekes tevékenység áll össze, amelyek felkeltik a tizenéveseket. Megvizsgálhatják a Pike Place Market-et, ahol megtekinthetik a halászok nagy lazacot a pulton, és rajzfilmek és varázslatos trükkök vásárlására. A Post Alley-ban hozzáadhatják hozzájárulásaikat a masszív gumi falhoz. Az egyik vízparti új kiegészítés a Nagy Kerék, óriási Ferris Wheel, amely egy kis izgalmat és látványt nyújt. És ott van a Seattle akvárium, óriási csendes-óceáni polipával, pecsétjeivel, vidreivel és számtalan halával.

Seattle parkjai

A Seattle sok parkja számos lehetőséget kínál felfedezésre és futtatásra. A Seward Parkban a tinédzserek 300 hektár öreg növekedésű erdővel és kerékpárral vándorolhatnak, vagy sétálhatnak a homokos utakon. A játszótéren is játszhatnak. A Green Lake-ban kölcsönözhető evezőscsónakok, frizbi vagy teniszezhetnek. A Woodland Parkban zászlós labdarúgásban, fociban vagy Frisbee-ben játszhatnak a nagy füves területeken, vagy a Woodland Park állatkertjéhez vezető úton megtekinthetik a medvéket, az elefántokat, a tigriseket és az alkalmi babaállatokat.

Táborok és klubok

A Teens a Seattle Teen Tix Központjában megtapasztalhatja művészi oldalát, és olyan ifjúsági teendőket készíthet, amelyek más szervezetekkel együttműködve szemináriumokat és színházi produkciókat kínálnak. A központ a koncertekre, film vetítésekre és színházi előadásokra is kedvezményes árat kínál. A University of Washington megtartja iD Tech táborokat 13-18 éves korukig. Ezek az együttmûködõ éjszakai és napközi táborok számítógépes animációt, videojáték fejlesztést és filmkészítést tanítanak. A teensek nyáron és iskola után is eltölthetik a királyi Megyei Fiú- és Lányklubok egyik helyszínén játékokat, filmeket, szervezett sportokat és táncokat. Ők is csatlakozhatnak a Key Clubhoz, és részt vesznek a szolgáltatási projektekben a klubokon keresztül.